Vanochtend lag er op de fruitschaal een tros overrijpe bananen, we zijn hier allemaal nogal lui als het op het eten van fruit aankomt. We vinden het wel lekker, maar denken er niet altijd aan. Door de week nemen de kinderen en ik het wel mee naar school en werk, maar een banaan is dan niet altijd de eerste keus. Die bananen moesten dus nu op. Anouk stuurde me haar recept voor een bananenbrood, en dat leek me een prima idee, maar ik hou niet zo van kokos en pecannoten had ik niet in huis.
Nu had mijn nichtje laatst uit New York het Magnolia Bakery cookbook voor me meegenomen, en daarin vond ik een recept voor een bananenbrood met chocola en pinda's. Dat heb ik dus gemaakt, en het is prima uit de vorm gekomen, het ruikt heerlijk. Straks maar eens proeven of het ook zo lekker smaakt. Wat we wèl al geproefd hebben, zijn de heerlijke bosbessenmuffins uit hetzelfde boek. Dit wordt absoluut een blijvertje, heel makkelijk recept en superlekkere, niet te zoete, luchtige muffins! Ik haalde er alleen 17 uit een recept voor 12, maar da's geen straf natuurlijk! Ik ga een deel invriezen, lekker om in de lunchtrommeltjes te stoppen van de week!
1 opmerking:
Lekkere snoepert!!
Zondag bakdag heb ik nog nooit van gehoord.
Maar wel een heel goed idee!!
Een reactie posten