Pagina's

07 januari 2009

Block #3

Blok nummer drie van mijn quiltcursus is af, er is veel tijd overheen gegaan maar ik vind het ook het mooiste blok tot nu toe geworden (al moet je niet naar de achterkant kijken, strijken is niet mijn sterkste kant...). Het is een variatie op de "drunkards path". Morgen hebben we weer les en dan gaan we de log cabin leren, dat is het laatste blok dat we op les maken. Dan maak ik er nog vier andere blokken bij. Ondertussen heb ik ook een achtergrondstofje uitgekozen voor de blokken, dat wordt een heel lichtgeel/crème kleur. Het wordt een mooi geheel zo samen, ondanks dat ik in het begin niet zo weg was van de kleuren, begint het me steeds meer te bevallen.


Block #3 from my quiltcourse is finished, it took quite some time but I think it is the nicest block until now (though you mustn't look at the back, ironing is not one of my virtues...). It's a variation of the "drunkards path". Tomorrow is another lesson and we are going to learn the log cabin, which is the last block we will make in the lessons. I will add another four blocks. In the meantime I chose the background fabric for the blocks, a very light yellow/cream color. It will be nice together, although I wasn't sure of the colors in the beginning, I am liking it more and more.

4 opmerkingen:

Simone zei

Mooi je dronkeman! Is altijd leuk om te zien hoeveel verschillende variaties je daar mee kunt maken.

Isabella zei

Mooi blok heb je gemaakt.

Elza zei

Het is een mooi blokje geworden , ga zo door dan krijg je een pracht van een quilt.

Cisca zei

Een leuk blok! Ik vind de drunkards path ook zo'n mooi effect hebben. Maar als beginner kwam het in mijn cursus nog niet voor. eind januari begin ik met een sampler en wie weet zit dit blok er ook in.

Wie volgt dit blog?