Pagina's

07 november 2011

Het leek hier wel een bakkerij...

Afgelopen weekend leek het hier wel een bakkerij: ik mocht taart maken voor maar liefst 6 jarigen, waarvan er 5 gelukkig gezamenlijk 1 feestje gaven. Anders was het nachtwerk geworden ben ik bang. Daarbij waren er ook nog een heleboel cupcakes te bakken, want zaterdagmiddag ging ik 11 lieve meisjes (en 1 moeder, hai Anita!) cupcakes leren decoreren. Het werd een heel gezellige middag in een keuken om jaloers op te zijn...

Allereerst de taart voor de jarige jongedame, die moest paars zijn met een paardenthema. En al goochelend met fondant en kleurtjes werd het dit:De dames vonden het allemaal zonde om hem aan te snijden dus ik geloof dat ze hem wel leuk vonden!

Daarna de taart voor de andere jarigen, dat vond ik een heel stuk moeilijker. Een thema was lastig te bedenken voor zoveel verschillende mensen, uiteindelijk werd het een verjaardagstaart met een verjaardagstaart erop:


Beide taarten gingen tot op de laatste kruimel op, dat is niet zonde (zoals me vaak gevraagd wordt), maar juist een heel groot compliment!


1 opmerking:

Kirsten zei

O, wat enorm mooi en leuk! (en lekker....)

Wie volgt dit blog?