Pagina's

29 februari 2012

Cookies in a jar


Oftewel in goed Nederlands: koekjes in een pot! Jongste ging vandaag naar een feestje bij een vriendje dat van bakken houdt. Ik zag dit idee een tijdje geleden op het blog van Bakerella (pas op, de calorieën spatten van je scherm als je gaat kijken!) en sloeg het op om het ook een keer te maken. Voor vriendje vulden wij dus een pot met van beneden naar boven: bloem met bakpoeder en een beetje zout, havermout, M&M's, gehakte chocola, suiker, basterdsuiker* en rozijntjes. Ik plukte een etiket van internet en paste dat aan met vriendjes naam erop, beschrijving op de achterkant en samen met nog een klein speelgoedje kon jongste met haar kado's voor de dag komen!


* weer wat geleerd: volgende keer óf witte basterdsuiker gebruiken óf de basterdsuiker eerst en dan de witte suiker, want nu liep de suiker als zand tussen de chocola en de M&M's door.

5 opmerkingen:

Op het platteland... zei

Ik heb dit inderdaad ook wel eens gedaan. Erg leuk om te maken en te geven. Hoe vond het vriendje het?

Iris zei

Wat een super leuk idee ....

Tineke zei

wat een leuk origineel cadeautje

creadientje zei

Ja, ik zag ze laatst op twitter langskomen, maar dan brownies in een pot. Ga ik zeker ook eens kado geven! Vast leuk om met een peutertje te maken ;-)

En omdat ik jouw en je blog zo leuk vind, krijg je een award van mij! http://wp.me/K2DW

Anoniem zei

ja dit is hier ook een vast cadeautje aan het worden om te geven.
wat ik doe als ik de pot vul, stamp ik de boel aan met een flessenlikker tot het stevig aanvoelt en dan de volgende laag erop,

margreet

Wie volgt dit blog?