Pagina's

05 augustus 2006

beetje bijhouden...

De bedoeling van zo'n weblog is natuurlijk wel dat je hem een beetje bijhoudt... dus ik moet maar weer eens een stukje schrijven. Ik had jullie graag mijn blok 3 van de Sea Quilt getoond maar helaas is die nog net niet af, het schiet niet zo hard op als dat ik zou willen, het is een erg vol blok. Ik hoop het morgen af te krijgen. Ik heb er van de week dus wel veel aan gewerkt.
Verder heb ik ook nog de patroontjes voor twee nieuwe werkjes uitgezocht, waar ik zeer binnenkort aan wil beginnen. Daar kan ik echter helaas niet veel over zeggen omdat het alletwee in het diepste geheim moet, het zijn namelijk werkjes die verstuurd moeten gaan worden en geheim moeten blijven voor de ontvanger!
Afgelopen week ben ik ook begonnen met lijnen, het moest er maar eens van komen, ik bleef maar uitstellen. Voor mijn gezondheid is het gewoon veel beter als ik 10 kilo afval (ik heb hoge bloeddruk waarvoor ik medicijnen slik). Ik moet zeggen dat het tot nu toe erg goed gaat, ik ben al anderhalve kilo kwijt (ondanks het feit dat ik woensdag gezondigd heb en lekker na een dagje uit met de kids frietjes heb gehaald). Om jullie me in de gaten te laten houden heb ik bovenaan deze pagina een metertje gezet waarop ik de kwijtgeraakte kilo's bijhoud. En hopelijk komen ze erna niet meer terug!
Zoals gezegd dus afgelopen woensdag een dagje uit gedaan met de kids, we zijn naar Plopsa Indoor in Hasselt geweest, ze vonden het geweldig. Dus mocht je nog eens in de buurt van Hasselt komen en je wil je kids plezier bezorgen, is dat een aanrader!

Geen opmerkingen:

Wie volgt dit blog?