Pagina's

20 augustus 2006

een pup!

Vanochtend zijn we opnieuw bij de fokker geweest waar onze pup vandaan gaat komen, en hebben we er twee uitgezocht waar we volgende week definitief uit zullen kiezen:


Ongelooflijk hoe ze op een week tijd gegroeid zijn! Van vorige week alleen nog maar slapende, af en toe drinkende, puppies tot speelse ondeugende hondjes. Van de week gaan ze voor het eerst naar buiten en zullen dus nog speelser worden, zodat we volgende week beter een definitieve keuze kunnen maken. Dan maken we ook gelijk een afspraak voor twee weken later, dan gaan we hem ophalen. De kinderen vonden het prachtig, al die jonge hondjes bij elkaar, maar er eentje uitkiezen vinden we toch echt wel genoeg hoor!

7 opmerkingen:

Birgit zei

Wat een leukerdjes....is de ene nu echt donkerder dan de ander, of lijkt dat maar zo op de foto??

Willeke zei

Hoi Birgit,

nee dat lijkt maar zo vanwege de lichtinval en de kwaliteit van de foto. Ze hebben beide dezelfde kleur. Daarom was het ook zo moeilijk kiezen, ze waren allemaal zo leuk...

Bianca zei

Wat een schatjes! Lijkt me erg moeilijk om te kiezen.... Over kiezen gesproken, heb je al een leuke naam in gedachten?

groetjes van Bianca

Lisette zei

Hoi Willeke, wat een lieverds... Een manier om te kiezen... Zet ze allebei op de grond en kijk wie het eerste naar je toekomt..........

Hopeloos onorigineel, maar goed. Ik heb mijn hond als volgt gekozen. Ik had al een naam Tierra, wat onderandere een vertaling is voor aarde. Ik heb dus de hond genomen die als eerste in de grond aan het graven was......

Succes met kiezen, valt niet mee, maar wat je ook kiest, lief zijn ze alletwee wel. Ga je er ook mee trainen?

Groeten Lisette

Knoopy zei

Willeke,

Ik smelt bij het koppie van de onderste!!!!!
Ikke wilt er ook zo eentje.....ik weet de naam al..
Tjoklat!!
Heel veel liefde en plezier met dit schttige beestje(welke je ook neemt, ik zou ze beide nemen)maar dat zal ongetwijfeld.

Willeke zei

Hoi allemaal,

ik heb een voorkeur voor die met het blauwe bandje om... die vond ik het schattigst, eens kijken of ik hem volgende week nog het schattigst vind, van de week gaan ze voor het eerst naar buiten en dan ging de fokker ook eens kijken of er bij waren die misschien al een beetje wilden luisteren (ik wens hem veel succes, met 17 pups...)
De naam zijn we ook uit: zijn stamboomnaam moest met een I beginnen en dat wordt dus Indigo. Zijn roepnaam wordt Juul.

Groetjes, Willeke

de andere Willeke zei

Ha, die Willeke. Ik zie nu pas dat je ook een web-log hebt! Leuk hoor!
Wat een lieve pupjes, zal best moeilijk zijn om te kiezen, lijkt me.

Je schreef al een hele tijd geleden op mijn web-log dat je in Zeeland op vakantie geweest was, waar ben je ergens geweest?

Groetjes, de andere Willeke.

Wie volgt dit blog?