Pagina's

19 oktober 2006

Halloweenexchange

Eindelijk mag ik hier de foto's laten zien van de halloween exchange waar ik de laatste tijd zo hard aan geborduurd heb. Hij is dinsdag aangekomen bij Jacqueline en dus hoeft het nu geen geheim meer te blijven:



En zo heb ik hem verwerkt in een kussen:



Jacqueline was er gelukkig erg blij mee, ik heb toch lang getwijfeld of het wel een patroon was dat zij leuk zou vinden.

En toen werd ik net verrast door de postbode met een pakje uit België. Gauw opengemaakt natuurlijk en er kwam een prachtig mooi kussen uit dat Chantal voor mij heeft gemaakt:



En daar bleef het niet bij, Chantal zou Chantal niet zijn als ze me niet lekker had verwend met een leuke bonbonnière in de vorm van een pompoen en echte halloweenbonbons en -marsepeintjes van Leonidas. Heerlijk, ik zal mijn best doen ze pas met Halloween op te eten (hoewel ik het eigenlijk zonde vind want ze zien er zo mooi uit, maar ja niet opeten zou nog veel meer zonde zijn van al dat lekkers!)



In deze exchange zijn er door alle deelnemers prachtig mooie kussens gemaakt, ik verheug me nu alweer op de volgende kussenexchange met pasen!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Willeke,

Wat een leuke dingen allemaal!

Groetjes!

Wie volgt dit blog?