Pagina's

08 november 2012

Breien? Breien!

Een tijdje gelezen las ik op een ander blog over de kwartaalselectie van Wol met Verve en toen ik de bijbehorende foto zag, was ik verkocht, ik wilde dat ook wel eens proberen. Een paar dagen later viel er dit bij mij in de bus:


Zulke mooie kleurtjes, en zo'n zacht garen, echt mooi! De haaknaald bestelde ik trouwens apart mee, die hoort niet bij de kwartaalselectie. Het bijbehorende patroontje voor een korte sjaal was een breipatroon, en breien, daar ben ik niet zo heel handig in. Ik laat altijd wel een steek vallen als ik net lekker op weg ben, en dan wordt het een knoeiboel. Dus besloot ik er een haakpatroontje bij te zoeken, en begon te haken:


Na een stukje vond ik toch dat het mooie garen zo helemaal niet tot zijn recht kwam, en haalde de hele boel weer uit, om toch maar eens een poging met dat breipatroon te wagen. En dat valt niet tegen,met wat hulp van uitleg op internet kwam ik aardig op stoom en inmiddels ben ik al bijna aan het derde en laatste deel van het patroon toe! Het kleurenverloop komt hierin echt heel mooi uit en ik ben blij dat ik het toch aangedurfd heb, ik vind het zelfs leuk om te doen! 
4 opmerkingen:

Esther zei

wow die kleuren zijn echt heel mooi! :D

Wad Woord & Wol zei

Prachtig gewoon!

Renate zei

oh ik ben heel benieuwd naar het patroon van het lange stuk. mag je dat geven?

Renate zei

Oh, ik ben heel benieuwd naar het patroon van het lange stuk. Mag je dat geven?

Wie volgt dit blog?